Despre Intrans Spedition & Logisitics.

Pozitie strategica pentru conexiuni eficiente

INTRANS SPEDITION & LOGISTICS, ofera servicii rutiere de transport marfa, depozitare si intermedieri. Sediul companiei se afla la 50 km de granita cu Ungaria, cu un acces direct la Autostrada Nadlac – Arad – Timisoara si un personal calificat pentru a satisface toate cerintele si necesitatile clientilor nostrii.

INTRANS SPEDITION & LOGISTICS a dispus de o dezvoltare strategica atat in flota, dar si in personal, facand din ea un partener de prestigiu pentru toate companiile care doresc sa isi dezvolte relatiile strategice.

INTRANS SPEDITION & LOGISTICS se asigura ca marfa dumneavoastra se afla in mainile unei echipe competente, flexibile si dinamice.

INTRANS SPEDITION & LOGISTICS are implementat standardele ISO 9001/2008 SI 14001/2005, dar si OHSAS 18001/2008.

Suntem specializati in transporturile pentru industria auto.

Contacteaza-ne

Dotari si personal

Pentru a dovedi inca o data calitatea serviciilor oferite si capacitatea de a mentine INTRANS SPEDITION & LOGISTICS se afla in faza de implementare a standardelor ISO 9001/2008, 14001/2005 si 18001/2008.

Vehicule

INTRANS SPEDITION & LOGISTICS are parc auto propriu: camioane special echipate pentru a transporta pana la 24,5 tone, dotate cu sisteme de navigare GPS si telefoane mobile.
La noi mai gasesti si urmatoarele:
• Personal specializat si instruit pentru toate tipurile de transport;
• Plata prompta si sigura a furnizorilor.
• O echipa tanara, de excelenti profesionisti, capabili sa ofere cele mai bune solutii care activeaza in domeniu de peste 8 ani.

Spatii de depozitare

Intotdeauna am mers pe principiul flexibilitatii si adaptabilitatii la cerintele clientilor. Punem la dispozitia clientilor nostri un depozit de peste 2000 mp extrem de accesibil, cu dotarile necesare unui depozit modern construit pentru a satisface o gama variata de cerinte ale clientilor nostri.

Cei peste 2000 metri patrati de depozite proprii in Romania, precum si posibilitatea efectuarii de depozitari, indeplinirii de formalitati vamale si colectari de marfuri in spatiul UE, prin intermediul colaboratorilor externi.